Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

SWEAH Milestone Conference

Digital konferens – 19-20 oktober 2021

Forskarskolan SWEAH har nått en viktig milstolpe och bjuder in till en konferens om åldrande och hälsa den 19-20 oktober 2021.

Cut out of paper holding hands together

Om du är registrerad till konferensen så logga in på plattformen här: https://virtual.appinconf.com/

Den nationella forskarskolan SWEAH bjuder in till en vetenskaplig konferens om åldrande och hälsa. Konferensen kommer att vara helt digital.

SWEAH välkomnar alla som arbetar med åldrande och hälsa vid de 16 partnerlärosätena att delta i konferensen, utan krav på tidigare engagemang i SWEAH.

Konferensen ger deltagare möjlighet att ta del av forskning om åldrande och hälsa inom många olika discipliner. Nuvarande och tidigare SWEAH-anslutna doktorander och deras handledare kommer att berätta om pågående forskning. Inbjudna forskare kommer också att bidra med presentationer. 

Vid konferensen ges tillfälle att ta del av aktuell forskning om åldrande och hälsa och skapa nya kontakter inom fältet.

Forskarskolan SWEAH stödjer tvärvetenskaplig forskning med koppling till åldrande och hälsa. SWEAH samlar doktorander från partnerlärosäten över hela landet.

I år har SWEAH nått en viktig milstolpe. Mellan 2014 och 2021 har forskarskolan haft i uppdrag att stärka en ny generation av forskare. Satsningen har möjliggjorts genom medel från Vetenskapsrådet. Forskarskolan ser konferensen som ett tillfälle att lyfta de senaste årens framgångar tillsammans med alla som har medverkat.

Det är kostnadsfritt att delta i konferensen. Anmälan är nu stängd.

För frågor om konferensen kontakta Charlotta Nilsen eller Charlotte Löfqvist:

charlotta [dot] nilsen [at] su [dot] se 
charlotte [dot] lofqvist [at] med [dot] lu [dot] se 
 

Kontakt

Charlotte Löfqvist
Docent, studiekoordinator
+46 46 222 19 45
charlotte [dot] lofqvist [at] med [dot] lu [dot] se

Fakta om SWEAH

SWEAH är en nationell forskarskola om åldrande och hälsa som samordnas vid Lunds universitet.
Forskarskolan bidrar med kunskap om åldrande och hälsa och utvecklar en ny generation av forskare. 
Omkring 15 lärosäten är anslutna till forskarskolan.
Mellan 2014 och 2021 finansieras SWEAH genom anslag från Vetenskapsrådet på 25 miljoner.